| T: 0346-580 580

Logo de mobiele kokDe Mobiele Kok is van vele markten thuis.

De Mobiele Kok verzorgt catering op locatie voor zowel bedrijven als particulieren, in allerlei vormen. Een unieke snackwagen huren voor al uw evenementen? De (snack)verkoopwagen kan niet alleen ingezet worden voor de “vette hap”. Naast een assortiment van frieten, snacks, broodjes, ijs en dranken kunnen we voor elk evenement passend en op maat de inwendige mens voorzien. Of het nu op een doopfeest, sport event, concert, festival of familiefeest is. BEL: 0346 580 580


DE MOBIELE SNACKDenk dan eens aan het huren van een mobiele frietwagen!

De frietwagen van De Mobiele Snack bestaat al meer dan acht jaar en verzorgt de catering bij u op locatie. We beschikken inmiddels over drie verschillende mobiele frietwagens die bij u op locatie langs komen voor friet en snacks. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van catering. BEL: 0346 580 580de-mobiele-BBQHeerlijke BBQ zonder zorgen of ofwas!

De Mobiele BBQ  verzorgt de barbecue bij u op locatie. Makkelijk bestellen vanuit onze webshop en alles kant en klaar geleverd op gewenste locatie. Zelfs de afwas nemen we voor onze rekening!

BEL: 0346 580 580

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN ONZE PARTNERS!

Zelf partner worden? Neem gerust contact met ons op!

Sluit Menu
0
×
×

Winkelmand

Minimum order bedrag is 30.00
×