Online broodjes bestellen

Wil je een gelegenheid of evenement met online broodjes bestellen? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot! Geen tijd om lunch voor te bereiden? Geen probleem! Bij Broodje Catering leveren wij broodjes en lunch-catering dagvers gemaakt. Wij leveren zowel particulier als zakelijk.

Met een paar simpele stappen zijn via onze webshop eenvoudig de broodjes online te bestellen. Het aanbod is erg divers en er is dus voor ieder wat wils. Zo hebben we bijvoorbeeld simpele bolletjes met beleg, luxe broodjes en wraps compleet vers bereid. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor eventuele speciale wensen.

Heeft u bijvoorbeeld te maken met een allergie, intolerantie of dieet? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Verzorgde lunch op kantoor

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven medewerkers de mogelijkheid bieden om lunch via de zaak te bestellen. Dit gebeurde vaak via een bedrijfscatering, maar door Corona en de overbodige kosten kiezen veel bedrijven voor wat anders. Een goed alternatief zijn bijvoorbeeld de lunchboxen van Broodje Catering. Deze zijn zelf samen te stellen en worden volledig Coronaproof bereid en geleverd. Uw personeel heeft op die manier dus een uitgebreide keuze voor broodjes uit ons assortiment en het wordt ook op kantoor geleverd.

Wanneer jullie voor 09:30 de broodjes online bestellen, worden ze diezelfde dag na 12:00 geleverd. De precieze tijd van de levering wordt altijd nog van tevoren bevestigd met u.

Extra’s voor op de werkvloer

Bent u op zoek naar een wat uitgebreidere lunch voor op kantoor? Ook dat kan! Voor speciale gelegenheden hebben wij partycatering voor bijvoorbeeld feestjes, groepsuitjes of recepties. Een voorbeeld hiervan is onze ambachtelijke barbecue catering. Een ander voorbeeld zijn onze lekkere hapjes. Alles is met verse of huisgemaakte producten bereid. Hierdoor waarborgen wij de hoge kwaliteit voor onze klanten. De hapjes zijn ideaal voor op de vrijdagmiddag of andere borrels. U kan bij ons onder andere de volgende hapjes bestellen:

  • Finger food
  • Kaas en worstschotel
  • Petits crolines
  • Bittergarnituren koud
  • Bittergarnituren warm
  • Taps koud
  • Tapas warm
broodjes Amsterdam

Online broodje bestellen voor thuis

Uiteraard kan u bij ons ook online broodjes bestellen voor thuis of niet-werkgerelateerde evenementen. Zo kan iedereen genieten van al onze verse hapjes, broodjes en salades. De broodjes zijn hier online te bestellen. Voor speciale catering van evenementen of gelegenheden kan u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dan de mogelijkheden samen met u door en het geeft gelijk een mogelijkheid voor kennismaking. Wilt u graag eerst het kostenplaatje weten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke lunch catering.

snel lekkere lunch bestellen voor op kantoor!

Bestel voor 9u30 en v.a. 12 uur geleverd!
Tijd wordt door ons eerst telefonisch bevestigd of verlegd indien nodig.

Een gezonde, lekkere maaltijd tijdens je kantoorlunch, zorgt dat je blijer en productiever bent. Geen gedoe met nog snel tijdens de pauze in de buurt naar een eetgelegenheid of eigen maaltijd  thuis moeten voorbereiden.

Bestel nu eenvoudig en snel en laat ze op kantoor bezorgen.

Lunch catering

De Mobiele Kok kun je ook inhuren voor lunchgerechten. Van simpel tot uitgebreid, van gebruikelijk tot exclusief. Zo bieden wij bijvoorbeeld biologische lunches, lunchbuffetten en gevulde picknickmanden. Alles is mogelijk voor een heerlijke lunch catering.

Originele high tea & home cooking

Wij verzorgen niet alleen lunch en buffetcatering. Onze high tea op locatie is ook erg populair. Je stelt de high tea zelf samen. Kies voor smakelijk belegde mini broodjes, quiche lorraine, salades, brownies, scones en nog veel meer. Daarnaast verzorgt de Mobiele Kok ook kookworkshops en is het bij ons mogelijk om een privékok te huren, die bij jou thuis voor jou en je gasten kookt. Hoe ideaal klinkt dat? Download de brochure op onze website voor een compleet overzicht & prijzen.

Party catering op maat

Een feest organiseren is leuk, maar er komt ook veel bij kijken. De Mobiele Kok helpt u daarom graag bij de party catering. De Mobiele Kok is dé catering voor feestjes en partijen, voor zowel bedrijven als particulieren. Voor elke gelegenheid verzorgen wij bijpassende party catering, eventueel inclusief toebehoren als tafels, servies en bestek.

Mogelijkheden party catering

Wij vinden het belangrijk dat de party catering ook daadwerkelijk past bij de gelegenheid. Daarom bieden we diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Themafeesten
  • Koud buffet
  • Warm buffet

De Mobiele Kok maakt alle gerechten op ambachtelijke wijze en kan daarom het aanbod ook aanpassen aan uw wensen. Zo behoort ook een geheel biologisch aanbod tot de mogelijkheden. Zijn er speciale allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Dan is dat ook geen probleem.

Klanten vertellen over catering van De Mobiele Kok.