LUNCH LATEN BEZORGEN IN WIJK BIJ DUURSTEDE

Wil je snel een heerlijke lunch laten bezorgen in Wijk bij Duurstede?

Lunch laten bezorgen in Wijk bij Duurstede, was nog nooit zo makkelijk, want hier vind je snel en overzichtelijk heerlijke, betaalbare en complete lunches bezorgd in deze regio. Of het nu gaat om een vergadering, lunch, meeting of evenement, je bent altijd goed uit, want wij hebben voor elk wat wils. Waarom zou je tijd verliezen in boodschappen doen, lunch bereiden en daarna ook nog de afwas doen, terwijl een bezorger in je eigen regio staat te wachten om je deze zorgen uit handen nemen?

×

Geen producten in de winkelwagen.

Organiseer jij een familiefeest, personeelsfeest of ander event? Huur dan makkelijk allerlei inhuurmateriaal bij Broodjes Catering.

INHUURMATERIAAL

Inhuur keuze uit volgende items: Soepkom en lepel Bord bestek en servet Buffettafel met afrok Sta tafel met afrok Tent…

0.90110.00 ex. btw

Lekkere verse belegde broodjes gewoon zorgeloos thuis of op je kantoor laten bestellen werkt verslavend. Geen gedoe meer met boodschappen plannen, broodjes beleggen en last but not least, niet langer met de afwas achterblijven. Direct ontspannen en zorgeloos samenzijn met vrienden of collega’s, dat is pas genieten!

Verspil geen waardevolle tijd en geld om je personeel en medewerkers dagelijks te voorzien van een gezonde, gevarieerde maaltijd. Bestel snel en eenvoudig in onze webshop en laat alles kant en klaar op de gewenste bedrijfslocatie leveren. Altijd lekker vers en ambachtelijk bereid. Ook halal, vegetarisch of voor mensen met allergieën. Vraag naar de mogelijkheden!

lunch laten bezorgen in Wijk bij Duurstede

Wij maken het je nog net iets makkelijker, want wij bezorgen doorheen heel Nederland!

Compleet verzorgde en zorgeloze BBQ?
Wij verzorgen ook heerlijk, ambachtelijk bereide BBQ. Kijk of bestel rechtstreeks in onze webshops op DE MOBIELE BBQ OF DE BBQ SPECIALIST.

Liever complete catering op locatie?
Dat kan ook! Kijk op onze website DE REIGER CATERING voor meer info of bestel direct in onze webshop!

Misschien eens een mobiele frietwagen huren?
De frietwagen van De Mobiele Snack bestaat al meer dan acht jaar en verzorgt de catering bij u op locatie. We beschikken inmiddels over drie verschillende mobiele frietwagens die bij u op locatie langs komen voor friet en snacks. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van catering.

Lunch laten bezorgen in Wijk bij Duurstede