Lunch bezorgen Amsterdam

Wil je een gelegenheid of evenement met Lunch bezorgen Amsterdam? Dan zijn wij je graag van dienst, voor zowel particuliere als zakelijke catering. Maar liefst 98% van onze klanten beveelt ons aan.  Zo weet je zeker dat wij garant staan voor culinair genot!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Alle producten worden vers bereid. Daarnaast kan er een keuze worden gemaakt voor biologische producten boordevol smaak. Je kunt jezelf en je gasten goed verwennen met onze heerlijke producten. Er is gekozen voor een unieke werkwijze: ambachtelijk, creatief, vers, een groot aanbod en de producten worden thuisbezorgd! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lunch bezorgen Amsterdam op locatie?

Je kunt de lunch laten bezorgen of op locatie laten bereiden. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Broodjes-Catering  in petto heeft? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Lunch bezorgen Amsterdam

Diverse mogelijkheden voor catering Lunch bezorgen Amsterdam

Naar wat voor soort catering ben je op zoek voor jouw gelegenheid? Catering bij je thuis of wellicht op kantoor? Wij bieden diverse soorten catering aan die passen bij jouw gelegenheid, zowel privé als zakelijk. Wij verzorgen barbecue catering, partycatering, lunchcatering, tapascatering, huur een snackwagen en nog veel meer. Vraag gerust een offerte aan of bestel direct in onze webshop broodjes-catering.nl. Meer zin in een lekkere, thuis bezorgde, complete barbecue? Bestel direct in onze webshop.

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke lunch catering.

snel lekkere lunch bestellen voor op kantoor!

Bestel voor 9u30 en v.a. 12 uur geleverd!
Tijd wordt door ons eerst telefonisch bevestigd of verlegd indien nodig.

Een gezonde, lekkere maaltijd tijdens je kantoorlunch, zorgt dat je blijer en productiever bent. Geen gedoe met nog snel tijdens de pauze in de buurt naar een eetgelegenheid of eigen maaltijd  thuis moeten voorbereiden.

Bestel nu eenvoudig en snel en laat ze op kantoor bezorgen.

Lunch catering

De Mobiele Kok kun je ook inhuren voor lunchgerechten. Van simpel tot uitgebreid, van gebruikelijk tot exclusief. Zo bieden wij bijvoorbeeld biologische lunches, lunchbuffetten en gevulde picknickmanden. Alles is mogelijk voor een heerlijke lunch catering.

Originele high tea & home cooking

Wij verzorgen niet alleen lunch en buffetcatering. Onze high tea op locatie is ook erg populair. Je stelt de high tea zelf samen. Kies voor smakelijk belegde mini broodjes, quiche lorraine, salades, brownies, scones en nog veel meer. Daarnaast verzorgt de Mobiele Kok ook kookworkshops en is het bij ons mogelijk om een privékok te huren, die bij jou thuis voor jou en je gasten kookt. Hoe ideaal klinkt dat? Download de brochure op onze website voor een compleet overzicht & prijzen.

Party catering op maat

Een feest organiseren is leuk, maar er komt ook veel bij kijken. De Mobiele Kok helpt u daarom graag bij de party catering. De Mobiele Kok is dé catering voor feestjes en partijen, voor zowel bedrijven als particulieren. Voor elke gelegenheid verzorgen wij bijpassende party catering, eventueel inclusief toebehoren als tafels, servies en bestek.

Mogelijkheden party catering

Wij vinden het belangrijk dat de party catering ook daadwerkelijk past bij de gelegenheid. Daarom bieden we diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Themafeesten
  • Koud buffet
  • Warm buffet

De Mobiele Kok maakt alle gerechten op ambachtelijke wijze en kan daarom het aanbod ook aanpassen aan uw wensen. Zo behoort ook een geheel biologisch aanbod tot de mogelijkheden. Zijn er speciale allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Dan is dat ook geen probleem.

Het is uiteraard belangrijk om het aangenaam op het werk te hebben. Het punt is namelijk dat het fenomeen werken in onze maatschappij aan verandering onderhevig is. Tegenwoordig werk je niet meer alleen om geld te verdienen, maar het is ook een sociale activiteit. Dit komt ook omdat veel banen leuker zijn geworden. De technologie heeft voor veel belangrijke veranderingen gezorgd. Het is ook belangrijk om op het werk een goede klik met de collega’s te hebben. Dit zorgt niet alleen voor een leukere sfeer op het werk, maar het zorgt er ook voor dat jullie als team beter functioneren. Om die reden is lunch bezorgen Amsterdam ook leuk. Lunch bezorgen op kantoor brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. In deze tekst gaan wij wat dieper in op de verschillende voordelen. Vervolgens bespreken wij de verschillende opties die je hebt.

Waarom lunch laten bezorgen in amsterdam?

Uiteraard is lunch voor bedrijven Amsterdam niet elke dag noodzakelijk. In de eerste plaats is dit hartstikke duur, maar tegelijkertijd is het dan ook niet meer echt speciaal. Maar je kunt wel met je collega’s afspreken om er een wekelijkse of maandelijkse traditie van te maken. Het is bijvoorbeeld leuk om de werkweek af te sluiten met een heerlijke lunch. Dat je gezamenlijk met je collega’s besluit een half uurtje langer dan normaal pauze te nemen. Het is dan echt iets waar het personeel zich op kan verheugen. De pauzes bieden namelijk de mogelijkheid om wat diepere gesprekken te voeren. Tijdens het reguliere werk heb je daar vaak geen tijd voor.

Verschillende opties voor lunch bezorgen in amsterdam

Lunch voor bedrijven Amsterdam kun je uiteraard ergens afhalen, maar het is veel makkelijker om dit te laten bezorgen. Gelukkig ben je hiervoor bij De Mobiele Kok aan het juiste adres. Wij hebben verschillende opties als het gaat om de lunch. Hoe meer broodjes en dergelijke je gaat bestellen, hoe meer korting je krijgt op de bestelling. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit is ideaal voor bedrijven die graag wekelijks of maandelijks een bestelling willen plaatsen. Ook dan kun je regelmatig profiteren van fantastische kortingen.

 

Meer informatie? Neem contact op!

Wil je meer informatie over lunch bestellen in Amsterdam of wil je direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!

Klanten vertellen over catering van De Mobiele Kok.