Lunches - extra's - losse belegde broodjes en drank

Kies ( mobiel klik pijltje ) en stel je order snel samen!

Klik op afbeelding voor meer info,  of bestel via de standaard webshop

×

Geen producten in de winkelwagen.

quiche
3.75 ex. btw

QUICHE

SOEP IN HOTPOT
2.95 ex. btw

LEKKERE SOEP IN HOTPOT

FRUITSALADE
2.95 ex. btw

FRUITSALADE per stuk

Stuk-fruit
1.20 ex. btw

FRUIT PER STUK keuze uit: banaan, granny Smith appel, jona gold appel, sinas appel, mandarijn, kiwi, handpeer

rauwkost-salade
3.254.75 ex. btw

RAUWKOSTSALADE Keuze uit: tomaat/komkommersalade griekse salade groene salade tonijnsalade kipsalade

sausijzenbroodje
2.50 ex. btw

SNACKBROODJE KAASBROODJE OF SAUCIJZENBROODJE

PASTA SALADE
4.255.25 ex. btw

PASTA SALADE vegetarisch met kip met zalm

QUINOA SALADE
4.75 ex. btw

QUINOA SALADE

KIP SATE MET PINDASAUS EN ATJAR

KIP SATE MET PINDASAUS EN ATJAR 120 GRAM

Lunch bestellen en laten bezorgen op locatie?

Ben je op korte termijn op zoek naar een betrouwbare cateraar om een uitgebreide lunch te verzorgen? Welkom bij Broodjes Catering, waar we met liefde voor je klaar staan om een lunch naar wens samen te stellen. Iedere werknemer kan zijn eigen lunch naar wens bestellen en betaald deze eenvoudig via iDeal. Snel en eenvoudig voorzien van een heerlijke lunch op maat. 

Naast de diverse lunchpakketten en – buffetten die we kunnen verzorgen is het uiteraard ook mogelijk om de catering geheel naar jouw wens samen te stellen. We nemen uiteraard contact op om de mogelijke dieetwensen en algemene opmerkingen te bespreken. We ontzorgen je graag van het organiseren van een lunch. 

Lunch bezorgen

Uiteraard bezorgen wij de lunch geheel naar wens op locatie. Na het selecteren van de gewenste producten kun je gemakkelijk aangeven waar en wanneer je voorzien wilt zijn van de catering service van Broodjes catering. 

Of het nu gaat om een basis lunch, creatieve lunch of luxe lunch, wij staan graag voor je klaar. Bestellen kan eenvoudig en snel in onze overzichtelijke webshop. Onze broodjes en gerechten zijn geheel naar wens samen te stellen en kunnen voor een minimaal bedrag op locatie worden bezorgd. Broodjes Catering, dé culinaire oplossing voor creatief aan huis of op kantoor!

Lunch bestellen

Lunch catering op maat

Lunch catering op maat is ideaal wanneer je niet teveel tijd en moeite wilt steken in het regelen, maar toch voorzien wilt zijn van een gevarieerde en overheerlijke lunch. Met Broodjes Catering ben je aan het juiste adres voor een totale ontzorging van de lunch. Van ciabatta ’s tot sandwiches en van wraps tot zachte broodjes, geen wens is ons te gek. 

Lunch buffet bestellen

Als lunch cateraar hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van catering verzorgen. Wij werken enkel met verse ingrediënten en stellen een overheerlijke lunch samen die voldoet aan ieders wensen. We houden uiteraard rekening met eventuele dieetwensen en kunnen de lunch ook voorzien van de nodige dranken en lekkernijen.

Lunch hapjes bestellen was nog nooit zo makkelijk en snel. Bij Broodjes Catering ben je binnen de kortste tijd voorzien van een creatieve en smakelijke lunch voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. 

Verzorgde lunch aan huis

Verzorg je binnenkort een familiereünie? Of staat er een kinderfeestje op de planning? Met een broodjes cateraar ben je voorzien van een snelle en overheerlijke lunch op maat. Een cateraar lunch zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om het verzorgen van de broodjes. 

Broodjes Catering levert de lunch uiteraard geheel naar wens op de gewenste locatie en tijdstip. Tijdens het bestellen in onze webshop kun je uiteraard al je wensen aan ons doorgeven. Ontvang je liever een offerte? Ook dat is natuurlijk geen probleem.