×

Geen producten in de winkelwagen.

ZACHT BROODJE bestellen bij Broodjes-Catering. Altijd lekker vers en bereid met hoogwaardige ingrediënten. Natuurlijk bezorgen wij ze op locatie! Ook handig als kantoorlunch. Maak snel je keuze hieronder en laat het smaken!

MUESLI BOL

Lekkere muesli bol met keuze beleg uit: met kaas en boter met kaas zonder boter zonder boter met boter

2.012.75 ex. btw

KRENTEBOL

Heerlijk verse krentebol met volgende keuzes beleg: met kaas en boter met kaas zonder boter met boter zonder boter

2.012.75 ex. btw

ZACHT BROODJE ZOET

ZACHT BROODJE ZOET keuze uit wit/bruin met boter en hagelslag met boter en jam

2.20 ex. btw

ZACHT BROODJE VLEES BRUIN

Overheerlijk, vers bereid zacht broodje bruin met keuze uit volgende vleesbeleg: Ham Ham/Kaas Roompaté Ardenner paté Cervelaat Rosbief Friandeau Kipfilet…

3.203.40 ex. btw

ZACHT BROODJE VLEES WIT

Lekker zacht broodje vlees wit met volgende keuzes belegsoorten: Ham Ham/Kaas Roompaté Ardenner paté CervelaatRosbief Friandeau Kipfilet Filet americain Rauwe…

3.203.40 ex. btw

ZACHT BROODJE KAAS WIT

Heerlijk zacht wit broodje met keuze uit volgende kaassoorten: Kaas Oude kaas Brie Kruidenkaas Brie gezond Kaas gezond

3.103.40 ex. btw

ZACHT BROODJE KAAS BRUIN

Heerlijk vers bereid zacht broodje met keuze uit meerdere soorten kaasbeleg: Kaas Oude kaas Brie Kruidenkaas Brie gezond Kaas gezond

3.103.40 ex. btw

ZACHT BROODJE SALADE BRUIN

Zacht bruin broodje met lekkere salades. Keuze uit: Sellery salade Eier salade Kip-kerry salade Gekookt ei Tonijnsalade

3.003.10 ex. btw

ZACHT BROODJE SALADE WIT

Sellery salade Eier salade Kip-kerry salade Gekookt ei Tonijnsalade

3.003.10 ex. btw

ZACHT BROODJE VIS BRUIN

Zacht broodje vis bruin met keuze uit: gerookte zalm makreel forel

3.95 ex. btw

ZACHT BROODJE VIS WIT

ZACHT BROODJE VIS WIT met keuze uit: gerookte zalm – makreel – forel

3.95 ex. btw

Lunch bezorgen op kantoor kan een gemakkelijke en leuke manier zijn om te zorgen dat jij en je collega’s tijdens de werkdag gezonde en smakelijke maaltijden hebben. Er zijn verschillende manieren om lunch bezorgen op kantoor te regelen, afhankelijk van de voorkeuren van het team en het budget waarover je beschikt.

Een optie is om individueel te bestellen bij een plaatselijke bezorgservice of een eetgelegenheid die bezorging aanbiedt. Voor beide alternatieven staat Broodjes-Catering voor je klaar. Bestellen kan gemakkelijk worden geregeld via een online bestelling. Een andere optie is om ons in te huren om de maaltijden te bereiden en te bezorgen op het kantoor. Dit kan een goede keuze zijn voor grotere teams of voor speciale gelegenheden, zoals een teambuilding-dag of een feestje.

Gezonde lunch op kantoor

Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met de dieetwensen en allergieën van je team bij het kiezen van de maaltijden. Het is ook aan te raden om de bezorgtijden te coördineren om te voorkomen dat het bezorgen van de lunch te veel afleiding oplevert tijdens het werk. In sommige gevallen kan het ook handig zijn om een bezorgservice te vinden die de maaltijden op vaste tijden bezorgt, zodat jij en je team weten wanneer de lunch zal arriveren en hierop kunnen plannen. Lunch bezorgen op kantoor kan een geweldige manier zijn om de productiviteit van het team te verhogen door ervoor te zorgen dat zij tijdens de werkdag gezonde en verfrissende maaltijden hebben, zonder dat zij de werkplek hoeven te verlaten.
klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg
LUNCH OP KANTOOR

Lunch voor op kantoor? Welkom bij Broodjes-Catering

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een gezonde lunch op het werk. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

 1. Verhoogde productiviteit:
  Een gezonde lunch kan ervoor zorgen dat jij en je medewerkers zich energieker en alert voelen, wat kan leiden tot een verhoogde productiviteit.

 2. Gezonder eetpatroon
  Door gezonde maaltijden op het werk te hebben, kun je ervoor zorgen dat het team gezonde eetgewoontes gaat aannemen. Dit kan helpen om gewichtstoename te voorkomen en het risico op bepaalde chronische aandoeningen te verminderen.
 3. Minder afleiding
  Als je tijdens de werkdag gezonde maaltijden hebt, hoef je niet weg te gaan voor de lunch, wat kan helpen om afleiding te verminderen en de productiviteit te verhogen.

 4. Teambuilding
  Door samen te lunchen op het werk, kun je de teamgeest versterken en de sociale banden tussen het bedrijf en de collega’s versterken.

 5. Geld besparen
  In plaats van elke dag geld uit te geven aan eten buitenshuis, kun je door het meebrengen van gezonde lunchgerechten op het werk geld besparen.

Lunch bezorgen op kantoor? Broodjes-Catering staat voor je klaar.

Catering kantoor op maat?

Broodjes-Catering is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van catering op maat. Wij bieden een ruim aanbod aan verse en smakelijke broodjes, salades en andere maaltijden die kunnen worden bezorgd op het kantoor. We bieden de mogelijkheid om online te bestellen, zodat je eenvoudig en snel de gewenste catering kunt regelen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, van vegetarische tot vleesgerechten, en je kunt ook speciale aanvragen indienen om te voldoen aan de specifieke dieetwensen van het team. Broodjes-Catering is een geweldige optie voor bedrijven die op zoek zijn naar gemakkelijke en smakelijke catering op maat. Wij bieden professionele en vriendelijke service en zorgen ervoor dat jullie tijdens de werkdag gezonde en smakelijke maaltijden hebben.