×

Geen producten in de winkelwagen.

Lekker geen gedoe met voorbereiden van je lunch. Bestel hier een van onze overheerlijke, vers bereide broodjes met beleg en geniet zorgeloos van lekker eten en gezelligheid. Smakelijk!

BASIS ZACHTE LUNCH

Een basis lunchpakket bevat: •2 zachte broodjes met vlees- en kaassoorten en garnering. •Melk

9.45 ex. btw

BASIS HARDE LUNCH

Een basis lunchpakket bevat: • 2 harde broodjes met vlees- en kaassoorten en garnering. • Melk

10.95 ex. btw

SCHAAL MET 10 ZACHTE EN HARDE BROODJES

Broodjesschaal met belegde bake-off en zachte broodjes: •​​​Belegd met vlees- en kaassoorten •Gegarneerd met sla, tomaat en komkommer

40.17 ex. btw

SCHAAL MET 10 ZACHTE BROODJES

Uitgebreide zachte belegde broodjes •​Belegd met vlees- en kaassoorten •Gegarneerd met sla, tomaat en komkommer

35.35 ex. btw

SCHAAL MET 10 HARDE BROODJES

Uitgebreide broodjesschaal belegde bake off broodjes: Belegd met vlees- en kaassoorten Gegarneerd met sla, tomaat en komkommer

45.23 ex. btw

TWEE BROODJES – 1 WARME SNACK EN DRINKEN

Deze lunch bestaat uit: • Twee belegde broodjes met luxe vlees- en kaassoorten. Gegarneerd met frisse sla, tomaat, komkommer en…

11.95 ex. btw

TWEE ZACHTE BROODJES MET FRUIT EN DRINKEN

Een uitgebreid lunchpakket 2 zachte broodjes (bruin/wit gemengd), belegd met vlees- en kaassoorten. Gegarneerd met frisse sla, tomaat en komkommer…

9.50 ex. btw

Lunch bezorgen op kantoor kan een gemakkelijke en leuke manier zijn om te zorgen dat jij en je collega’s tijdens de werkdag gezonde en smakelijke maaltijden hebben. Er zijn verschillende manieren om lunch bezorgen op kantoor te regelen, afhankelijk van de voorkeuren van het team en het budget waarover je beschikt.

Een optie is om individueel te bestellen bij een plaatselijke bezorgservice of een eetgelegenheid die bezorging aanbiedt. Voor beide alternatieven staat Broodjes-Catering voor je klaar. Bestellen kan gemakkelijk worden geregeld via een online bestelling. Een andere optie is om ons in te huren om de maaltijden te bereiden en te bezorgen op het kantoor. Dit kan een goede keuze zijn voor grotere teams of voor speciale gelegenheden, zoals een teambuilding-dag of een feestje.

Gezonde lunch op kantoor

Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met de dieetwensen en allergieën van je team bij het kiezen van de maaltijden. Het is ook aan te raden om de bezorgtijden te coördineren om te voorkomen dat het bezorgen van de lunch te veel afleiding oplevert tijdens het werk. In sommige gevallen kan het ook handig zijn om een bezorgservice te vinden die de maaltijden op vaste tijden bezorgt, zodat jij en je team weten wanneer de lunch zal arriveren en hierop kunnen plannen. Lunch bezorgen op kantoor kan een geweldige manier zijn om de productiviteit van het team te verhogen door ervoor te zorgen dat zij tijdens de werkdag gezonde en verfrissende maaltijden hebben, zonder dat zij de werkplek hoeven te verlaten.
klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg
LUNCH OP KANTOOR

Lunch voor op kantoor? Welkom bij Broodjes-Catering

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een gezonde lunch op het werk. Hieronder staan enkele van de belangrijkste:

 1. Verhoogde productiviteit:
  Een gezonde lunch kan ervoor zorgen dat jij en je medewerkers zich energieker en alert voelen, wat kan leiden tot een verhoogde productiviteit.

 2. Gezonder eetpatroon
  Door gezonde maaltijden op het werk te hebben, kun je ervoor zorgen dat het team gezonde eetgewoontes gaat aannemen. Dit kan helpen om gewichtstoename te voorkomen en het risico op bepaalde chronische aandoeningen te verminderen.
 3. Minder afleiding
  Als je tijdens de werkdag gezonde maaltijden hebt, hoef je niet weg te gaan voor de lunch, wat kan helpen om afleiding te verminderen en de productiviteit te verhogen.

 4. Teambuilding
  Door samen te lunchen op het werk, kun je de teamgeest versterken en de sociale banden tussen het bedrijf en de collega’s versterken.

 5. Geld besparen
  In plaats van elke dag geld uit te geven aan eten buitenshuis, kun je door het meebrengen van gezonde lunchgerechten op het werk geld besparen.

Lunch bezorgen op kantoor? Broodjes-Catering staat voor je klaar.

Catering kantoor op maat?

Broodjes-Catering is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van catering op maat. Wij bieden een ruim aanbod aan verse en smakelijke broodjes, salades en andere maaltijden die kunnen worden bezorgd op het kantoor. We bieden de mogelijkheid om online te bestellen, zodat je eenvoudig en snel de gewenste catering kunt regelen. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, van vegetarische tot vleesgerechten, en je kunt ook speciale aanvragen indienen om te voldoen aan de specifieke dieetwensen van het team. Broodjes-Catering is een geweldige optie voor bedrijven die op zoek zijn naar gemakkelijke en smakelijke catering op maat. Wij bieden professionele en vriendelijke service en zorgen ervoor dat jullie tijdens de werkdag gezonde en smakelijke maaltijden hebben.