Catering broodjes

Vaak denken mensen bij catering aan uitgebreide, luxe hapjes of maaltijden. Alleen zijn er vaak veel meer mogelijkheden waar niet iedereen direct aan denkt. Voor elke gelegenheid is er immers wel een vorm van catering die aansluit op het evenement. Broodje Catering heeft zich gespecialiseerd in de lunchcatering. Zo hebben we een breed aanbod aan verse, belegde broodjes. Deze variëren van eenvoudige bolletje tot luxe broodjes, salades of wraps. Voor ieder wat wils dus!

klanten-vertellen-de-mobiele-kok.jpg

Catering broodjes op de werkvloer

Veel bedrijven en kantoren kiezen er steeds vaker voor om een catering van broodjes te bestellen. Dit scheelt niet alleen kosten maar ook boodschappen, klaarmaken en voorbereidingen. Op deze manier is er geen personeelsrestaurant nodig en heeft toch iedere werknemer de gelegenheid om eten te halen op de werkvloer. Voor zakelijke klanten hebben wij meerdere opties. Zo kan u ervoor kiezen om ieder personeelslid zelf een broodje bij de bestelling toe te laten voegen, om hen vervolgens zelf te laten betalen via iDeal.

Een andere optie is om één van onze lunchmanden of schalen te bestellen. Dit zijn schalen en manden met meerdere belegde broodjes als catering. We hebben keuze uit meerdere schalen, allemaal met verschillende soorten broodjes. De broodjes worden iedere dag bereid met verse gerechten om de smaak en kwaliteit te waarborgen. Deze lunchmanden zijn niet alleen ideaal voor op de werkvloer, maar voor alle soorten gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, recepties of feestjes. De lunchmanden hebben wij voor het gemak even op een rijtje gezet hieronder: 

De standaard mand:

1 sandwich, 1 creatief broodje belegd met vleeswaren en kaas zonder garnituur, zoete afsluiting.

De luxe mand bestaat uit:

1 sandwich, 1 creatief broodje belegd met luxe vleeswaren, kaas en salade met rauwkost en zoete afsluiting.

Overige thema manden zijn er in de volgende vormen:
– Vegetarisch: verschillende kaas soorten, ei en rauwkosten
– Biologische: speciaal biologische vleeswaren en kaas soorten
– Vis: verschillende gerookte vis soorten en vis salades
– Frans: onder andere brie, boerenham etc.
– Italiaans: onder andere mozarella, copa di parma etc.

Meer informatie

Heeft u vragen over onze broodjescatering? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Voor speciale wensen als allergieën, intoleranties en dieet kan u ook altijd ons even bellen of mailen. Wij denken graag met u mee. Wilt u alvast de prijzen van een broodjes catering weten? Vraag dan gratis een offerte aan via de website.

broodjes Amsterdam

Online broodjes bestellen voor thuis

Uiteraard kan u bij ons ook online broodjes bestellen voor thuis of niet-werkgerelateerde evenementen. Zo kan iedereen genieten van al onze verse hapjes, broodjes en salades. De broodjes zijn hier online te bestellen. Voor speciale catering van evenementen of gelegenheden kan u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen dan de mogelijkheden samen met u door en het geeft gelijk een mogelijkheid voor kennismaking. Wilt u graag eerst het kostenplaatje weten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan.

Catering ook voor bedrijven!

Misschien heeft  jouw bedrijf wat te vieren en wil je een groot feest geven. Of wil je een indrukwekkende vergadering plannen met potentiële klanten? Daar komt heel wat bij kijken en dat kost je veel tijd. Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen op jouw gewenste locatie, zorgen voor heerlijke lunch catering.

snel lekkere lunch bestellen voor op kantoor!

Bestel voor 9u30 en v.a. 12 uur geleverd!
Tijd wordt door ons eerst telefonisch bevestigd of verlegd indien nodig.

Een gezonde, lekkere maaltijd tijdens je kantoorlunch, zorgt dat je blijer en productiever bent. Geen gedoe met nog snel tijdens de pauze in de buurt naar een eetgelegenheid of eigen maaltijd  thuis moeten voorbereiden.

Bestel nu eenvoudig en snel en laat ze op kantoor bezorgen.

Lunch catering

De Mobiele Kok kun je ook inhuren voor lunchgerechten. Van simpel tot uitgebreid, van gebruikelijk tot exclusief. Zo bieden wij bijvoorbeeld biologische lunches, lunchbuffetten en gevulde picknickmanden. Alles is mogelijk voor een heerlijke lunch catering.

Originele high tea & home cooking

Wij verzorgen niet alleen lunch en buffetcatering. Onze high tea op locatie is ook erg populair. Je stelt de high tea zelf samen. Kies voor smakelijk belegde mini broodjes, quiche lorraine, salades, brownies, scones en nog veel meer. Daarnaast verzorgt de Mobiele Kok ook kookworkshops en is het bij ons mogelijk om een privékok te huren, die bij jou thuis voor jou en je gasten kookt. Hoe ideaal klinkt dat? Download de brochure op onze website voor een compleet overzicht & prijzen.

Party catering op maat

Een feest organiseren is leuk, maar er komt ook veel bij kijken. De Mobiele Kok helpt u daarom graag bij de party catering. De Mobiele Kok is dé catering voor feestjes en partijen, voor zowel bedrijven als particulieren. Voor elke gelegenheid verzorgen wij bijpassende party catering, eventueel inclusief toebehoren als tafels, servies en bestek.

Mogelijkheden party catering

Wij vinden het belangrijk dat de party catering ook daadwerkelijk past bij de gelegenheid. Daarom bieden we diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Themafeesten
  • Koud buffet
  • Warm buffet

De Mobiele Kok maakt alle gerechten op ambachtelijke wijze en kan daarom het aanbod ook aanpassen aan uw wensen. Zo behoort ook een geheel biologisch aanbod tot de mogelijkheden. Zijn er speciale allergieën waar rekening mee moet worden gehouden? Dan is dat ook geen probleem.

Klanten vertellen over catering van De Mobiele Kok.