Lunches - extra's - losse belegde broodjes en drank

Kies ( mobiel klik pijltje ) en stel je order snel samen!

Klik op afbeelding voor meer info,  of bestel via de standaard webshop

Zin in een lekkere lunch of heerlijk vers belegde broodjes, zonder de zorgen en voorbereidingen om ze zelf klaar te maken? Stel dan hieronder je complete lunch met drank en/of andere extra’s samen en bestel makkelijk en snel via onze webshop!

×

Geen producten in de winkelwagen.

ZACHT BROODJE bestellen bij Broodjes-Catering. Altijd lekker vers en bereid met hoogwaardige ingrediënten. Natuurlijk bezorgen wij ze op locatie! Ook handig als kantoorlunch. Maak snel je keuze hieronder en laat het smaken!

MUESLI BOL

Lekkere muesli bol met keuze beleg uit: met kaas en boter met kaas zonder boter zonder boter met boter

2.012.75 ex. btw

KRENTEBOL

Heerlijk verse krentebol met volgende keuzes beleg: met kaas en boter met kaas zonder boter met boter zonder boter

2.012.75 ex. btw

ZACHT BROODJE ZOET

ZACHT BROODJE ZOET keuze uit wit/bruin met boter en hagelslag met boter en jam

2.20 ex. btw

ZACHT BROODJE VLEES WIT

Lekker zacht broodje vlees wit met volgende keuzes belegsoorten: Ham Ham/Kaas Roompaté Ardenner paté CervelaatRosbief Friandeau Kipfilet Filet americain Rauwe…

3.203.40 ex. btw

ZACHT BROODJE VLEES BRUIN

Overheerlijk, vers bereid zacht broodje bruin met keuze uit volgende vleesbeleg: Ham Ham/Kaas Roompaté Ardenner paté Cervelaat Rosbief Friandeau Kipfilet…

3.203.40 ex. btw

ZACHT BROODJE KAAS WIT

Heerlijk zacht wit broodje met keuze uit volgende kaassoorten: Kaas Oude kaas Brie Kruidenkaas Brie gezond Kaas gezond

3.103.40 ex. btw

ZACHT BROODJE KAAS BRUIN

Heerlijk vers bereid zacht broodje met keuze uit meerdere soorten kaasbeleg: Kaas Oude kaas Brie Kruidenkaas Brie gezond Kaas gezond

3.103.40 ex. btw

ZACHT BROODJE SALADE BRUIN

Zacht bruin broodje met lekkere salades. Keuze uit: Sellery salade Eier salade Kip-kerry salade Gekookt ei Tonijnsalade

3.003.10 ex. btw

ZACHT BROODJE SALADE WIT

Sellery salade Eier salade Kip-kerry salade Gekookt ei Tonijnsalade

3.003.10 ex. btw

ZACHT BROODJE VIS BRUIN

Zacht broodje vis bruin met keuze uit: gerookte zalm makreel forel

3.95 ex. btw

ZACHT BROODJE VIS WIT

ZACHT BROODJE VIS WIT met keuze uit: gerookte zalm – makreel – forel

3.95 ex. btw

Verzorg je op korte termijn een familiereünie? Of staat er een bedrijfsevenement op de planning? En wil je snel voorzien zijn van een overheerlijke lunch, bestaande uit diverse broodjes en andere gerechten? Kies dan voor de service van Broodjes Catering. Maar liefst 98% van onze klanten heeft een prettige samenwerking ervaren en beveelt ons aan.

Wij zijn een betrouwbare broodjes cateraar die graag voor je klaar staat bij het verzorgen van een heerlijke lunch. Of het nu gaat om een selectie aan lekkere broodjes, of een uitgebreid buffet, bij ons is geen vraag te gek. Onze producten worden altijd vers bereid en worden naar wens samengesteld. Hierbij houden we rekening met diverse dieetwensen. 

Je gasten goed verwennen begint bij Broodjes Catering.

Broodjes bezorging op maat

Bij Broodjes Catering werken we volgens een unieke werkwijze. Ambachtelijke kwaliteit, versheid van onze producten en een service op maat staan bij ons op de eerste plaats. Vraag dan ook geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over onze catering. 

Broodjes catering staat altijd voor je klaar bij het verzorgen van een unieke en smakelijke lunch. Waar de meeste cateraars een aanbod hebben uit standaard catering broodjes, zoeken wij de creativiteit op en hebben we een selectie aan overheerlijke broodjes samengesteld.

Broodjes

De voordelen van catering belegde broodjes

  • Geen verspilde tijd en moeite in het zelf verzorgen van de lunch;
  • Gevarieerd samengestelde catering, gemaakt van verse ingrediënten; 
  • Lunch naar wens samengesteld; 
  • Ook mogelijkheid om dranken te bestellen. 

Ons diverse en verse menu

Ons menu is divers en bestaat uit enorm veel verschillende gerechten en broodjes. Het voordeel voor jou? Er is voor ieder wat wils. Hierdoor kan iedereen genieten van de lunch. Onze lunch bestaat uit diverse soorten broodjes, salades, snacks, wraps, sandwiches en dranken. Alles wordt belegd met beleg naar keuze. Kies zelf alles wat bij je past en wij maken het snel voor je klaar. Natuurlijk houden we ook rekening met verschillende dieetwensen.  Je kunt kiezen uit diverse soorten beleg, zoals vlees, vis, of zoet. Verder leveren we diverse dranken, waaronder ook alcoholische dranken. Kortom, ons menu bestaat uit alles wat je nodig hebt om een diverse en luxe lunch te regelen. Ons menu bestaat alleen uit verse ingrediënten, waardoor je écht kunt genieten. Wij zijn ervan op de hoogte dat dit niet vanzelfsprekend is bij andere cateraars. Wij focussen ons echter liever op kwaliteit. Hierdoor kun jij extra genieten en hierdoor kunnen wij met voldoening onze producten afleveren.

Belegde broodjes voor bedrijven

Tijdens de bedrijfspauze voorzien zijn van een overheerlijke lunch, bestaande uit luxe broodjes en diverse overheerlijke gerechten? Dat kan! Geheel naar wens stellen we een unieke lunch samen en bezorgen wij deze op de gewenste locatie op het gewenste tijdstip.  Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de verzorging van de lunch en kun je al het werk aan ons overlaten. Bestellen kan eenvoudig in onze overzichtelijke webshop, waar je diverse broodje kunt samenstellen op basis van je wensen. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen als halal en vegetarisch en bieden we voor iedereen een ruim aanbod aan keuzes aan. 

Broodjes bestellen?

Binnenkort een feestje op de planning staan? En heb je geen zin in gedoe? Kies dan voor de uitgebreide belegde broodjes catering. Binnen no time bestel je een heerlijke lunch en kun jij je focussen op het feest, terwijl alles voor je neus geregeld wordt.  Een verse lunch op maat bestellen? Dat kan eenvoudig in onze overzichtelijke webshop. Bestellen kan eenvoudig en snel. Ook zorgen wij ervoor dat de bestelling op de gewenste locatie en het gewenste tijdstip wordt bezorgd.