Heb je trek? Dan smeer je een boterham. Hoor je de magen knorren van je collega’s? Dan laat je broodjes bezorgen. Dit is een eenvoudige en effectieve manier om werknemers te ondersteunen met een voedzame en heerlijke lunch, wat veel meer voordelen oplevert dan alleen een goed gevulde buik. Van Vega tot Halal en van gezonde snacks tot aan Bourgondisch genieten; laat de lekkerste broodjes bezorgen en geniet iedere dag weer van een heerlijke maaltijd op het werk.

×

Geen producten in de winkelwagen.

Maak het je makkelijk met onze broodjes lunches. Heerlijk belegd met vers beleg en handig op locatie bezorgd. Smakelijk!

LUNCH 1 (PER PERSOON)

Deze lunch bevat: Zacht broodje belegd met diverse soorten kaas. Zacht broodje belegd met diverse soorten vleeswaar. Krentenbol, besmeerd met...

10.20 ex. btw

LUNCH 3 (PER PERSOON)

Deze lunch bevat: Pistolet wit of bruin belegd met diverse salades, sla en rauwkost garnituur. Pistolet wit of bruin belegd...

12.20 ex. btw

LUNCH 2 (PER PERSOON)

Deze lunch bevat: Zacht luxe broodje met diverse soorten vleeswaar. Hard luxe broodje met diverse soorten kaas. Krentenbol, besmeerd met...

11.20 ex. btw

LUNCH 4 (PER PERSOON)

Deze lunch bevat: 2 Mini broodjes, belegd met diverse soorten kaas 2 Mini broodjes, belegd met diverse soorten vleeswaar Mini...

13.20 ex. btw

De beste broodjes laat je bezorgen

”Brood, daar zit wat in.” Dat is een klassieke reclame slogan vanuit de bakkerijsector. Zelf kijken we vooral wat er tussen het brood zit, zoals smakelijke plakken kaas, roomboter of soms een halve bal gehakt uit de jus. En dan hebben we het nog niet eens gehad over sausjes, knapperige romaine sla en … loopt het water je al in de mond? Broodjes bezorgen kan op (bijna) ieder moment van de dag, dus kun je deze lunch al genieten van een schaal broodjes waar je gelukkig van wordt. Overigens zijn niet alle producten direct leverbaar, daar kun je verder op deze pagina meer over lezen.

Waarom is broodjes bezorgen ideaal voor bedrijven?

  • Werknemers waarderen maaltijden op het werk enorm, dit merk je aan de productiviteit en teamgeest.
  • Door broodjes bezorgen uit te besteden hoef je zelf geen tijd te besteden aan horeca op het werk.
  • Maatwerk is standaard; je kunt met alle wensen en voorkeuren rekening houden.
  • Komt er een belangrijke delegatie op bezoek? Trakteer ze op een heerlijk vers broodje.
  • Er zijn volop opties, van betaalbare broodjes in grote aantallen tot kleine bestellingen met hoogstaande culinaire baguettes die ‘Instagram-waardig’ zijn.

Gezond en lekker

Een broodje gezond smaakt toch beter als er een ‘sandwich expert’ aan te pas komt. Iedereen kan een boterham smeren, om van een broodje een kunstwerk voor de smaakpapillen te maken is vakkennis nodig. Er is steeds meer aandacht voor voedingswaarden en gezonde alternatieven voor die vette hap. Niet alleen is gezond eten verantwoord, het kan ook enorm lekker zijn. Daarnaast zorgen deze broodjes voor meer energie die lang aanhoudt, in plaats van lege calorieën die het personeel alleen maar suf maakt.

Voor iedere leefstijl

Je bent echt geen sneeuwvlokje omdat je iets niet wilt of kunt eten. Eten wat de pot schaft hoeft niet meer, er is voor iedereen een goed alternatief te bedenken. Zo zijn er werknemers met allergieën, of met een levensovertuiging waardoor bepaalde ingrediënten niet gewenst zijn. Bij broodjes bezorgen hoef je je daar als werkgever geen zorgen over te maken. Kies een gevarieerd menu met opties voor iedereen, en als je specifieke wensen hebt dan geef je het vooraf even door.

Tip: Je kunt de werknemers een formulier laten invullen met dieet wensen, dat is een kleine moeite en een groot plezier.

De ultieme verwennerij

Gezond is lekker, daar zijn we van overtuigd. Toch vinden we een hamburger of een broodje bal op zijn tijd ook heerlijk. Heb je een speciale gelegenheid of wil je het personeel een keertje bedanken voor hun werk? Liefde gaat door de maag en je kunt allerlei luxe broodjes laten bezorgen waarmee je bij iedereen een glimlach op de mond tovert. En soms ook wat vettigheid op de wangen maar daar hebben we gelukkig servetten voor!

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van heerlijke broodjes bezorgen. Bekijk alle opties op de website en bestel vandaag nog. Er is van alles mogelijk, zo kun je iedere dag een compleet ander menu aanbieden.

Mag het iets meer zijn?

Als je toch kiest voor broodjes bezorgen op het werk, dan is het wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld ook direct wat blikjes drinken kunt bestellen. Misschien is er ook bestek nodig, wegwerpbordjes en andere zaken. Het is vaak mogelijk om deze extra’s bij te bestellen, laat vooraf wel even duidelijk weten wat je nodig hebt, wanneer en hoeveel. Zo heb je als werkgever geen omkijken naar de lunch en weet je zeker dat aan alles is gedacht.

Broodjes bezorgen plannen

Een zachte bol met kaas en boter is snel gesmeerd, dit soort broodjes bezorgen is zo gepiept. Maar als het gaat om luxe bollen met ambachtelijke salami of brie voor grote groepen, dan moet je afhankelijk van de leverancier mogelijk een dag van tevoren bestellen. Dan moeten alle ingrediënten voorbereid worden om op de bezorgdatum alle broodjes te bezorgen in superverse staat. Bekijk daarom eerst het menu en neem bij vragen contact op met , dan weet je zeker dat er ‘brood op de plank’ komt.